Шоколадови трюфели

с Philadelphia

 

ПРОДУКТИ:

за трюфелите
  • 300 г - черен шоколад
  • 300 г - Philadelphia Original
  • 35 г - мед
  • 60 г - меко масло
за овалване
  • какао на прах -
  • ситно нарязан шамфъстък -
  • ситно нарязани печени бадеми -
  • кокосови стърготини -
  • ситно нарязани сушени малини -

Начин на приготвяне

В огнеупорна купа сложете шоколада и разтопете на водна баня. 

В купа сложете крем сиренето Philadelphia и меда, и разбийте с шпатула.

Добавете разтопения шоколад и разбъркайте до пълното смесване на продуктите.

Прибавете мекото масло, смесете отново и излейте сместа в покрита с хартия тавичка с размери приблизително 20х25 см.

Приберете в хладилник за 3-4 часа, докато сместа стегне. 

Извадете сместа от съда и нарежете на квадрати. 

Оваляйте трюфелите с какао, кокосови стърготини, бадеми, шамфъстък и сушени маслини. 

Подредете в подходящ съд и сервирайте. 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара