ПРОДУКТИ:
- 300 г - черен шоколад
- 300 г - Philadelphia Original
- 35 г - мед
- 60 г - меко масло
- какао на прах -
- ситно нарязан шамфъстък -
- ситно нарязани печени бадеми -
- кокосови стърготини -
- ситно нарязани сушени малини -
Начин на приготвяне
В огнеупорна купа сложете шоколада и разтопете на водна баня.
В купа сложете крем сиренето Philadelphia и меда, и разбийте с шпатула.
Добавете разтопения шоколад и разбъркайте до пълното смесване на продуктите.
Прибавете мекото масло, смесете отново и излейте сместа в покрита с хартия тавичка с размери приблизително 20х25 см.
Приберете в хладилник за 3-4 часа, докато сместа стегне.
Извадете сместа от съда и нарежете на квадрати.
Оваляйте трюфелите с какао, кокосови стърготини, бадеми, шамфъстък и сушени маслини.
Подредете в подходящ съд и сервирайте.
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
0 Коментара