![](https://www.goodlife.bg/media/cache/article_main/media/chivasgoodlife/DSC_2568.jpg)
Пица парти беше темата на първия уъркшоп от компанията Chivas Goodlife
Следващият уъркшоп е в края на януари
Приключи първият уъркшоп от съвместния проект на Chivas Regal и Goodlife.bg - CHIVAS GOODLIFE.
CHIVAS GOODLIFE е атрактивна кампания, в която всеки месец участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“ на ChivasGoodlife.com или в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife.
А най-добрите осем, избрани от журито от представители на Goodlife и Софийска фотографска школа, получават възможност да участват в практически уъркшоп за кулинарна фотография.
На 19-и декември, в студиото на Goodlife.bg, беше проведен първият уъркшоп. В него участваха Стефана Петрова, Траяна Илиева, Мирослав Николов, Румен Токушев, Димитър Атанасов, Бистра Стоименова и Кристина Илиева.
Преподаватели в практическия уъркшоп бяха Стоян Георгиев от Goodlife.bg и Тодор Василев от Софийска фотографска школа.
Темата на заниманието беше пица парти.
Как протича един уъркшоп от кампанията?
Първата част е теоретична. В нея преподавателите от Софийска фотографска школа говорят за основите на фотографията - светлина, скорост, бленда, ISO, композиция и др, а ние от Goodlife ви превеждаме по пътя на един кадър - от подготовката до неговото заснемане.
В практическата част всички заедно подготвяме композицията за избраната тема, подбираме аксесоарите и съдовете. Приготвяме храната и я заснемаме.
В последната част показваме как се обработва заснетия кадър.
Естествено има вкусна храна, чудесно кафе и задължителна Chivas пауза.
На 19-и Димитър Атанасов - един от 8-те участници в практическия уъркшоп, спечели след жребий, и още една награда - вечеря за двама в ресторанта на месеца, който през месец декември е ресторант Perfetto.
Като част от кампанията през следващата година в рубриката "Ресторант на месеца" ще ви представим дванадесет от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи.
Следващият уъркшоп ще се проведе в края на януари 2016 година.
Ако искате да участвайте изпратете ни ваша снимка на ChivasGoodlife.com или в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife.
Бадемов сладкиш
08.01.2025
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
![](/bundles/app/images/site_images/temp/avatar.png)