• Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
  • Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg

Антон Димитров - Gastro bar (Hotel Sense)

Chivas Goodlife - ресторант на месеца

Представяме ви Антон Димитров - главен готвач в ресторант "Gastro bar", който е част от Hotel Sense в София.

Като част от кампанията CHIVAS GOODLIFE, съвместна инициатива на Goodlife.bg и Chivas Regal, ви представяме някои от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи.

"Gastro bar" беше избран за ресторант на месец март от Chivas Regal.

Chivas Goodlife - Антон Димитров, Gastro Bar (Hotel Sense)

Chivas Regal неизменно впечатлява с атрактивни кампании и силно присъствие в света на културата и социалното предприемачество.

В предстоящите месеци една нова инициатива ще завладее онлайн пространството. Виртуалният й дом ще бъде ChivasGoodlife.com, а физическият – студиото на Goodlife.bg.

CHIVAS GOODLIFE е атрактивна кампания, в която участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“. Те могат да направят това на ChivasGoodlife.com или да качат снимката си в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife.

Необходим е фотоапарат, но може и смартфон.

Всеки месец, в рамките на 10 месеца, най-добрите 8 участници в месечния конкурс, ще получават безплатен билет за практически уъркшоп за кулинарна фотография.

На 19 март ще се проведе третият уъркшоп от кампанията.

Преподаватели в практическия уъркшоп ще бъдат Стоян Георгиев и Десислава Георгиева от goodlife.bg и Мирослав Маринов и Тодор Василев от Софийска фотографска школа.

Един от 8-те участници в практическия уъркшоп (избран с жребий) ще получи и награда - вечеря за двама в ресторанта на месеца.

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара