- Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg
- Източник: Стоян Георгиев, Goodlife.bg - Ястието на месеца "Глазирани свински уши с тортия чипс и кашу"
Chivas Goodlife - Джун Йошида и "Щастливото прасе"
Представяме ви готвача и ресторанта на месеца
Джун Йошида, познат на кулинарната сцена с работата му в Brasserie, Cru, Funky Kitchen, Opera, блогa FunKook и от близо две години с ресторант "Щастливото прасе", са готвача и ресторанта на месеца в кампанията ни Chivas Goodlife.
Джун за Джун
"Не искам да изпадам в многословие, затова тук ще карам малко по-накратко. Занимавам се професионално с готвене, което може би стана случайно, може би не. Имаше голяма доза късмет в това, като цяло. Фактът, че семейството ми е мултикултурно и вманиачено на тема готвене също изигра голяма роля. Даже не мога да твърдя, че съм шеф-готвач. Това вече е доста условно, особено в България за малко хора мога да кажа, че са такива. Аз съм хамелеон."
Джун Йошида, ресторант "Щастливото прасе"
Chivas Goodlife
Това е една съвместна инициатива на Chivas Regal и GoodLife.bg. Chivas Regal неизменно впечатлява с атрактивни кампании и силно присъствие в света на културата и социалното предприемачество. Виртуалният дом на инициативата е ChivasGoodlife.com, а физическият – студиото на Goodlife.bg.
Chivas Goodlife е атрактивна кампания, в която участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“. Те могат да направят това на ChivasGoodlife.com или да качат снимката си в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife. Необходим е фотоапарат, но може и смартфон.
Всеки месец най-добрите 8 участници в месечния конкурс ще получават безплатен билет за практически уъркшоп за кулинарна фотография.
Един от 8-те участници в практическия уъркшоп (избран с жребий) ще получи и награда - вечеря за двама в ресторанта на месеца, който през месец април е ресторант "Щастливото прасе".
Като част от кампанията през следващата година в "Chivas Goodlife" ви представяме и дванадесет от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи.
Бадемов сладкиш
08.01.2025
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Много добро! Не го познавам Джун, но го поздравявам, за това, което е създал. ... само не разбрах защо е "Щастливото прасе"?!?