Готви умно - първата книга с рецепти на Goodlife.bg

От 5-октомври започват предварителни поръчки за книгата с безплатна доставка

На 18-и октомври ще излезе "Готви умно" - нашата първа книга с рецепти.

От 5-октомври стартираме предварителни поръчки за книгата с включена безплатна доставка

Поръчаните на PRE-ORDER книги ще бъдат изпращани след 18.10.2021. 

След тази дата ще можете да закупите "Готви умно" и от офиса на Goodlife.bg на ул. "Нишава" 37 в София.В "Готви умно" сме ви подготвили близо 150 рецепти, в които съчетаваме класически готварски техники с модерни технологии. Включените рецепти са част от нашата диета – стремим се да се храним разнообразно и непрекъснато търсим нови и качествени продукти и подправки. 

В книгата сме събрали рецепти от цял свят, които сме адаптирали и пречупили през нашата призма. Има и наши рецепти, които са ни впечатлили в дните, в които импровизираме и правим експерименти. В книгата намериха място и ястия, които сме приготвяли за наши клиенти и които според нас си заслужава да стигнат до повече хора заради доброто съчетание на продукти и текстури и заради добрия краен резултат. 

Опитахме се да направим книга, която може да ви бъде полезна през всеки ден от годината и да ви даде решение, когато се чудите какво да хапнете. Това е книга за готвещи хора с добри познания и умения в кухнята. Тя обаче е и за тези, които сега започват своето кулинарно приключение и искат да научат нови, полезни неща за приготвянето на храна, за съчетанията, както и за добрия вкус, в буквалния и преносния смисъл. 

Рецептите в книгата са базирани само и единствено на нашите вкус, небце и виждане за съвременното хранене. Ще бъде страхотно дори ако 100 души се вдъхновят от книгата и си харесат по 1 рецепта, която да приготвят.

Книгата можете да поръчате от ТУК.

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

Подобни статии

0 Коментара