Севда Димитрова
Преди 5 години заедно с Chivas, стартирахме проекта Chivas Goodlife
Преди 5 години заедно с Chivas, стартирахме проекта Chivas Goodlife.
В него в продължение на 2 години ви представихме някой от най-популярните и успешни български шеф готвачи и проекти, както и някои от изгряващите звезди на родната кулинарна сцена.
5 години по-късно, Covid 19 промени целия пазар, много от ресторантите не работят, други смениха концепцията си, трети продължават и се справят добре.
В седващите няколко седмици ще ви припомним някои от интервютата от поредицата.
Ще започнем със Севда Димитрова, защото след като спечели Master Chef, тя взе изключително смелото решение да направи ресторант с авторска кухня и въпреки огромните трудности Ahora продължава да работи и днес, и да доставя удоволствие на посетителите си.
Интервюто със Севда е от май 2017 година, няколко дни преди Ahora да отвори.
Вижте го.
Ципура плакия
06.12.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015